Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Walhalla (1986)

Walhalla speelt zich af in het magische land Asgaard, verblijfplaats van de goden. De machtige donderkoning Thor, heerser van Asgaard, maakt tijdens zijn uitstapje naar het land van " de gewone mensen" kennis met Chalfe, een Viking van twaalf jaar en z'n jongere zusje Roskva. Hij doet de kinderen allerlei beloftes en neemt hen mee naar Asgaard. Alwaar Chafle allerlei karweithes moet opknappen in de nogal rommelige huishopuding van Thor, terwijl Roskva voor baby Thor zorgt. Ze sluiten algauw vriendschap met Quark, een eigenaardig wezentje dat door z'n maffe gedrag Thor tot waanzin drijft en hij besluit dan ook uiteindelijk Quark te verbannen naar Udgaard, het land der reuzen. De reuzen echter zijn daar absoluut niet van gediend en gebieden dan ook Quark is Asgaard te houden. Thor maakt zich daarover verschrikkelijk kwaad, zodat Udgaardloki, de leider van de reuzen een spektakulaire wedstrijd organiseert tussen de goden en de reuzen en de afspraak is dat de verliezer zich over Quark moet ontfermen.Chalfe en Ros
CompAZG ID: 251

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 12-5-1986
Speeltijd: 85 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: DA
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Dick Kaysø, Preben Kristensen, Laura Bro, Marie Ingerslev,
Geproduceerd door: Metronome Productions
Regisseur: Peter Madsen, Jeffrey James Varab
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer