Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

De Gebroeders Leeuwenhart (1977)

De gebroeders Leeuw, Jonathan en Karel, die door zijn broer "Kruimel" wordt genoemd, ontmoeten elkaar na hun dood in het Kersendal in Nangijala, een mythisch land voorbij de sterren. hier heten ze geen Leeuw meer maar Leeuwenhart, omdat ze dapper zijn. ze trekken ten strijde tegen wrede Tengil, die, geholpen door de draak Katla, de bewoners van het naburige Bramendal onderdrukt.

Astrid Lindgren trok wereldwijd de aandacht met haar boek "de gebroeders Leeuwenhart" waarvoor zij werd onderscheiden met de vredesprijs.
CompAZG ID: 2509

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 23-9-1977
Speeltijd: 104 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: SV
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Staffan Götestam, Lars Söderdahl, Allan Edwall, Gunn Wållgren, Folke Hjort, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Olle Hellbom
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer