Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Escape from Sobibor: Mini-serie (1987)

'Escape from Sobibor' beschrijft het uitzonderlijke verhaal van de ontsnapping van bijna 300 joden uit één van zijn meest beruchte vernietigingskampen van de Derde Rijk. Sobibor werd door de Nazi's gebouwd in Oost-Polen. In minder dan achtien maanden, zijn er in Sobibor ruim 250.00 joodse mannen, vrouwen en kinderen systematisch vergast.

Op 14 oktober 1943 kwamen de gevangenen in opstand en ontvouwde zich een levensgevaarlijk en heldhaftig ontsnappingsplan, dat aan alle gevangenen de mogelijkheid bood te ontsnappen en te overleven. In een poging de massale opstand en ontsnapping voor de rest van de wereld verborgen te houden, werd het kamp met de grond gelijk gemaakt en all dossiers omtrent Sobibor vernietigd.

Meer dan veertig jaar lang zijn de gebeurtenissen in het kamp Sobibor voor de wereld onbekend gebleven...
CompAZG ID: 2493

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 12-4-1987
Speeltijd: 143 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Alan Arkin, Rutger Hauer, Joanna Pacula, Hartmut Becker,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Jack Gold
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer