Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Masterclass (2005)

Onlangs maakte Hans Teeuwen bekend voorlopig te willen stoppen met cabaret. Hij besloot een film te maken en richt hierin zijn pijlen op het fenomeen "masterclass". Een beroemde toneelregisseur (Peer Mascini) leeft teruggetrokken in zijn landelijk gelegen woning. Op een dag wordt hij door een enthousiaste cursusleider (Pierre Bokma) gevraagd een masterclass te leiden op de Academie voor Drama in Eindhoven. In de herinneringen van een groot aantal acteurs (o.a. Annet Nieuwenhuijzen, Gijs Scholten van Aschat en Halina Reijn) klinkt niet alleen bewondering door voor de regisseur, maar ook dat diens materclasses in het verleden regelmatig enorm uit de hand liepen. Toch lukt het de cursusleider de goeroe-in-ruste over te halen voor een laatste masterclass zodat hij deze op video kan vastleggen voor het nageslacht. In deze heerlijk absurdistische film is de lach, zoals te verwachten was, nooit ver weg.
CompAZG ID: 2452

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2005
Speeltijd: 78 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Ellen Vogel, Gijs Scholten van Aschat, Pierre Bokma, Monic Hendrickx, Kees Hulst, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Hans Teeuwen
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer