Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

A Night at the Magic Castle (0001)

Max is negen jaar en morgen wordt hij tien. Sinds jaren heeft hij een fijne vriend aan Ruggles, die echter alleen maar in zijn verbeelding bestaat. Nu hij tien jaar wordt vinden zijn ouders het dan ook de hoogste tijd dat hij zijn denkbeeldige vriendje opgeeft. Zo gezegd, zo gedaan: hij vertelt Ruggles het slechte nieuws en juist als deze hem succes wenst in de wereld van de volwassenen, komt Harry tevoorschijn. Harry vertelt Max dat hij de beroemde tovenaar Houdini is en stelt hem voor een nachtelijk bezoek te brengen aan het Tovenaarskasteel. Een prive club voor tovenaars en liefhebbers van magische kunsten. Plotseling vliegen ze samen boven Los Angeles en bereiken al snel het Tovenaarskasteel. Met de kreet Sesam open u gaat als boekenlast gecamoufleerde deur open en het magische avontuur voor Max en Harry kan beginnen. In het spookachtige kasteel vol plezier, spanning, verschrikking en magie beleeft Max de verjaardag van zijn leven.
CompAZG ID: 245

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1-1-0001
Speeltijd: 89 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer