Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Gipsy Kings - Live At Kenwood House In London (2007)

Al zestien jaar lang spelen flamenco-coryfeeën Gipsy Kings wereldwijd alle zalen plat. Hoe dat in zijn werk gaat, kunt u nu zelf zien en horen op de eerste live DVD van de groep, die in High-Definition werd opgenomen in het legendarische Kenwood Hous in Londen. Op deze majestueuze locatie op het water spelen de Gipsy Kings een set met hun grootste hits voor enkele duizenden fans. Op de playlist staan niet alleen klassiekers als Baila Me en Volare, maar ook enkele fantastische nieuwe songs van hun recentste album, Roots. Op deze DVD vindt u verder ook repetitiebeelden en archiefmateriaal dat de evolutie van de band treffend schetst.
CompAZG ID: 2449

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 6-11-2007
Speeltijd: 101 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: ES
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Gipsy Kings,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer