Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

Wachtwoord



Wachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

The Lazarus Child (2006)

Sinds ze door een bus is aangereden ligt de kleine Frances in coma. Maandenlang zitten Jack en Alison naast het bed van hun dochtertje. Wanneer de dokters hen vertellen dat er geen hoop meer is, nemen Jack en Alison een wanhopige beslissing. Tegen het advies van de dokters schakelen ze de hulp in van de briljante maar omstreden neurologe Elizabeth Chase. Jack en Alison hebben niets te verliezen, maar de medische wereld wil koste wat het kost voorkomen dat Dr. Chase haar expiriment uitvoert. Met het leven van hun dochter in de waagschaal gaan Jack en Alison een bittere strijd aan...
CompAZG ID: 2439

Niet beschikbaar (retour op: 3/21/2018)

Status: Uitgegeven op 3-11-2006
Speeltijd: 93 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Angela Bassett, Andy Garcia, Frances O'Connor, Robert Joy, Christopher Shyer, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Graham Theakston
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer