Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Children of a Lesser god (1986)

Children of a Lesser God, een film met geweldig enthousiaste kritieken uit de jaren tachtig, wist 4 Oscar-nominaties in de wacht te slepen en eentje waarmee Marlee Martlin een Oscar won voor Beste Actrice. De Film is gebaseerd op het succesvolle Broadway-toneelstuk en gaat over de opbeurende liefdesrelatie tussen John Leeds (William Hurt), een idealistische onderwijzer in het bijzonder onderwijs, en het koppige dove meisje Sarah (Marlee Matlin). Leeds ziet Sarah in eerste instantie als een uitdaging voor zijn onderwijs, maar hun relatie van leraar/leerling ontwikkelt zich in een liefdesrelatie die zo hartstochtelijk is dat ze de barrière van stilte die hen scheidt, doorbreekt.
CompAZG ID: 2431

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 3-10-1986
Speeltijd: 114 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Philip Bosco, Marlee Matlin, Piper Laurie, John Limnidis, Allison Gompf, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Randa Haines
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer