Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Believe Nothing (2002)

'Believe Nothing' is weer zo'n heerlijk bizarre zwarte comedyserie uit het land van 'Blackadder' en 'Bottom'. In de hoofdrol zien we Rik Mayall (The Young Ones, Bottom) als Vier-voudig Professor Adonis Cnut van de universiteit van Oxabridge. Hij is de intelligentste man van Engeland, misschien wel van de hele wereld. Vrouwen vinden hem onweerstaanbaar, regeringen vragen hem om raad en hij krijgt enorme bedragen voor zijn optredens op radio en tv. Maar... hij verveelt zich. Daarom gaat hij, met assistentie van zijn hondstrouwe bediende Albumen, op zoek naar nieuwe uitdagingen voor zijn meesterlijke brein. De eerste: lid worden van een duister genootschap dat bepaalt wat er in de wereld gebeurt. De tweede: seks hebben met Dr. Hannah Awkward, de enige vrouw die hem kan weerstaan...

1. Get Rich Quick
2. Prepare To Meteor Maker
3. Might As Well Face It, You're Addicted To Fudge
4. Double First
5. The Unhappy Eater
6. Just A Minute
CompAZG ID: 2430

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2002
Speeltijd: 141 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Craig Heaney, Rik Mayall, Clive Merrison, Pip Torrens, Kenneth Cranham, e.a.
Geproduceerd door: Media Companies: Just Entertainment
Regisseur: John Stroud
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer