Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Het Goede Doel: Alsof er niets gebeurd is... (2001)

In december 2001 was het Het Goede Doel precies 10 jaar uit elkaar. Ter gelegenheid van dit jubileum gaf de band nog 1 serie concerten onder het motto '10 jaar gelukkig uit elkaar'. De band stond eind december 2001 twee avonden lang in een uitverkochte Heineken Music Hall. Een superbezetting van 15 man, met Henk Temming, Henk Westbroek en Sander van Herk voorop, wisten het publiek een dikke tweeënhalf uur te boeien. Alle oud-bandleden waren aanwezig, inclusief achtergrondzangeressen Marjolein Spijkers, Valerie Koolemans Beijnen en Carmen Gomes. Ook René Meister, tegenwoordig vaste componist van Westbroek, had zijn plek terug achter de toetsen. Alle bekende en onbekende hits kwamen voorbij. Van 'België' tot het voor Johan Verminnen geschreven 'Achter de wolken schijnt de zon'
CompAZG ID: 2418

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 22-12-2001
Speeltijd: 148 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Henk Temmink, Henk Westbroek, Sander van Herk,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer