Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Wonder Boys (2000)

Oud-letterkundige en huidig schoolprofessor Grady Tripp weet dat, in de uitgeverswereld, je zo goed bent als je nieuwste boek. Helaas, Tripp heeft geen nieuw boek. Hij werkt al zeven jaar aan het 250 pagina's tellende vervolg op zijn geprezen eerste boek.

Wonder Boys is een verrukkelijk wonderland, een karaktergedreven verhaal over een hectisch weekend waarin Tripp ineens geen controle meer over zijn leven heeft. Tweevoudig OscarĀ® winnaar* Michael Douglas speelt de verfrommelde, belegerde Tripp in deze komedie, lichtvoetig geregisseerd door Curtis Hanson *(OscarĀ® winnaar van L.A. Confidential). Tobey Maguire, Frances McDormand en Robert Downey Jr. voegen hier hun komische talent aan toe. Je moet Tripp's wilde weekend zien om het te geloven. Het is genoeg om een boek over te schrijven.

*Douglas: Beste Acteur voor Wall Street (1987) en als Producer van de film One Flew over the Cuckoo's Nest (1975). Hanson: Beste Scenario gebaseerd op materiaal eerder geproduceerd of gepubliceerd voor L.A. Confidential (1
CompAZG ID: 2409

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 22-2-2000
Speeltijd: 107 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Rip Torn, Tobey Maguire, Michael Douglas, Frances McDormand, Robert Downey Jr., e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Curtis Hanson
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer