Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Miller's Crossing: Collector's Edition (1990)

Van Joel & Ethan Coen, de makers van Fargo en The Big Lebowski, komt dit meesterwerk dat een treffend beeld schetst van de onderwereld in de Verenigde Staten ten tijde van de drooglegging. Miller's Crossing zit vol spannende aktiescènes, schitterend camerawerk en zwarte humor.

Leo (Albert Finney, Traffic) is een gangster en politiek leider die samen met zijn vertrouweling en raadsman Tom Reagan (Gabriel Byrne, The Usual Suspects) de scepter zwaait over een in het oosten van Amerika gelegen stad. Hun controle wordt echter bedreigd door de Italiaanse gangster Johnny Casper en zijn meedogenloze handlanger Eddie Dane. Als Tom ruzie krijgt met Leo over een vrouw komt hij middenin de machtsstrijd terecht, met alle gevolgen van dien...
CompAZG ID: 2406

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 21-9-1990
Speeltijd: 110 minuten
Budget: $14,000,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): John Turturro, Albert Finney, Mike Starr, Gabriel Byrne, Steve Buscemi, e.a.
Geproduceerd door: Circle Films, Twentieth Century Fox Film Corporation
Regisseur: Joel Coen
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer