Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Kelly's Heroes: Clint Eastwood Collection (1970)

Clint Eastwood en een stelletje militairen uit op geld!

Een stelletje militairen bemachtigt informatie over een fortuin aan Nazi-goudstaven achter de vijandelijke linies!
Clint Eastwood doet een beroep op de regisseur van zijn "Where Eagles Dare" voor deze ironische avonturenfilm over een groepje militairen dat besluit achter dit goud aan te gaan. Eastwood - destijds tweede op de ranglijst van Amerikaanse topacteurs - speelt de rol van Lt. Kelly, het brein achter het hele plan om de plaatselijke bank te beroven. De overige hoofdrollen worden vertolkt door drie acteurs die weldra grote TV-figuren zouden worden: Carroll O'Connor, Telly Savalas en Gavin MacLeod. Don Rickles schittert in de rol van de handige sjoemelaar. En in hetzelfde jaar van het succesvolle "M*A*S*H", zien we Donald Sutherland als Oddball, een hippie tijdens WO II. Niet te missen!
CompAZG ID: 2400

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 23-6-1970
Speeltijd: 138 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: DE
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Clint Eastwood, Harry Dean Stanton, Donald Sutherland, Don Rickles, Telly Savalas, e.a.
Geproduceerd door: Katzka-Loeb
Regisseur: Brian G. Hutton
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer