Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Elfstedentocht - De tocht der Tochten! (2006)

De herinneringen aan de laatste Elfstedentochten worden steeds weer opgehaald, maar het gaat niet alleen maar over de winnaars Reinier Paping, Evert van Benthem, en Henk Angenent. De verhalen én de beelden van het grootste volksfeest van Nederland zijn net zo belangrijk.

Dit gebeurde er door de jaren heen:

1963: De verschikkelijke maandenlang durende winter van 1963 met de eenzame overwinnaar Reinier Paping.
1985: De sfeerbeelden: Tweeëntwintig jaar heeft Friesland en Nederland er op gewacht en het wordt een volksfeest. Evert van Benthem wint zijn eerste Elfstedentocht.
1986: Evert van Benthem wint zijn tweede Elfstedentocht, de populairste toerrijder is W.A. van Buren otewel kroonprins Willem Alexander.
1997: 'It giet oan' meldt Henk Kroes, ondanks de vele moeilijke kluunplekken. Ons land heeft een nieuwe held: Henk Angenent.

Extra:
1956: Vijf 'winnaars' die gediskwalificeerd werden. (de beelden zonder commentaar uit het NOS journaal van vijtig jaar gelden).
Elstedentocht informatie: Winnaars e
CompAZG ID: 2387

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2006
Speeltijd: 127 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: NOS, Strengholt Multimedia
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer