Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Bewitched (2005)

De naïeve, goedgehumeurde heks Isabel (Nicole Kidman) heeft schoon genoeg van haar bovennatuurlijke krachten en wil dolgraag een normaal leven leiden. Als ze de acteur Jack Wyatt (Will Ferrell) ontmoet, ziet ze in hem de perfecte man om haar droom uit te laten komen. Maar Jack heeft andere plannen met Isabel. Hij wil zijn carrière nieuw leven inblazen door zichzelf een grote rol te geven in een nieuwe versie van 'Bewitched', de klassieke tv-serie over een vrolijke heks. Hij vindt Isabel perfect voor de hoofdrol omdat zij als geen ander haar neus op de juiste manier kan bewegen. Als Isabel erachter komt dat Jack haar om de verkeerde redenen heeft verleid vergeet ze al haar goede bedoelingen en gebruikt ze haar magische krachten om de arrogante ster een lesje te leren...
CompAZG ID: 2386

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 24-6-2005
Speeltijd: 98 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Heather Burns, David Alan Grier, Carole Shelley, Michael Caine, Nicole Kidman, e.a.
Geproduceerd door: Columbia Pictures
Regisseur: Nora Ephron
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer