Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Niagara: Miracles, Myths & Magic: IMAX (1986)

Uw hart zal bonken wanneer het razende water u meeneemt op een tocht over deze watervallen en als u andere levensgevaarlijke stunts ervaart tijdens het kijken naar deze film.
Deze film laat u van dichtbij de wonderen van de Niagara watervallen zien en u reist terug in de tijd voor een blik op 12.000 jaar oude geschiedenis. De film, gemaakt door Academy Award winnaar Kieth Merrill, brengt u terug naar de dagen dat de Indianen dit gedonder vereerden, 2.000 jaar voordat de eerste Europeanen de watervallen ontdekten.
Ontmoet de waaghalzen die de woede en razernij van de watervallen uitdaagden, zoals de "Great Blondin", die in 1859 zijn leven waagde door over een touw de watervallen over te steken, en de 43 jaar oude lerares Anna Taylor, zij was de eerste die de watervallen in een ton overleefde en het kon navertellen.
Geen reis naar de watervallen is compleet voordat je de film Niagara: Miracles, Myths and Magic hebt beleefd. Eerder was de film te zien in Omniversum Den Haag, het grootbeeldfilmtheater van Nede
CompAZG ID: 2380

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1-6-1986
Speeltijd: 41 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer