Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

IMAX: Alaska: Spirit of the Wild: DTS (1997)

Een snijdende kou die door merg en been gaat, ontelbare zalmen die hun einde tegemoet zwemmen, vissende grizzlyberen, enorme walvissen en adembenemend natuurschoon. Het ultieme verhaal over overleven, seizoen na seizoen. Een land dat nog niet is vervuild, een plek waar schoonheid en vitaliteit kan worden herontdekt.

Zo'n onbedorven land met een ongerepte natuur bestaat nog steeds: Alaska. De 4 jaargetijden van dit gebied in Noord-Amerika worden gefilmd. Alaska heeft niet alleen een indrukwekkende en ongerepte natuur, maar ook een zeer diverse dierenpopulatie; wolven, vossen, kariboes, adelaars, walvissen, zeeleeuwen, zwarte beren, ijsberen en vele zeevogels, allen komen aan bod in deze prachtige natuurdocumentaire.

Maar ook wordt een van de grootste migratiegolf in de geschiedenis beschreven: de 'Gold Rush' in 1897. Meer dan 100.000 mensen trokken toen naar Aiaska om op zoek te gaan naar goud. Zij verwachtten alleen hard te moeten werken, maar zij kwamen terecht in de ijstijd. Hoewel sommigen wel goud v
CompAZG ID: 2377

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1-1-1997
Speeltijd: 40 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Charlton Heston,
Geproduceerd door: IMAX
Regisseur: George Casey
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer