Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

Wachtwoord



Wachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Jancis Robinson's Wijn DVD (1995)

Voor iedereen die hulp kan gebruiken bij het kiezen uit de wijnkaart tot de gevorderde wijnliefhebber. Wijn is populairder dan ooit. Steeds meer Nederlanders genieten van een goed glas wijn en willen meer over wijn te weten komen. Van het grote aanbod wijnboeken heeft vrijwel iedereen inmiddels wel één of meerdere exemplaren in huis. Een van de leuke facetten van wijn is de beleving en de romantiek rondom het maken en drinken van wijn. Anders dan wijnboeken brengen wijnprogramma's op TV dit gevoel optimaal over op de wijnliefhebber.

Helaas zijn deze programma's zeer schaars. Een van de top wijnprogramma's van het afgelopen decennium is Jancis Robinson's Wine Course, uitgezonden in 10 afleveringen op 'prime time' BBC. Het programma laat zich in een paar
kernwoorden vatten: Visual Glamour; reizen, avontuur en romantiek Toegankelijke informatie over o.a. het maken en drinken van wijn en Entertainment door deskundige en geestige aanpak

Deze veel bejubelde serie is vanaf nu ook beschikbaar op een dubbel
CompAZG ID: 2374

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1995
Speeltijd: 300 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Jancis Robinson,
Geproduceerd door: BBC, Media Companies: B-Motion
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer