Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Michael Palin: Per Trein door Engeland en Schotland (1998)

Michael Palin reist per trein dwars door Groot-Brittannië. De reis begint in Euston station in Londen en eindigt in Kyle of Lochalsh, aan de westkust van Schotland. Regelmatig wijkt Michael Palin van de geplande route af om interessante plaatsen te bezoeken, zoals het York Railway Museum en de historische stad Edinburgh, waar het jaarlijkse Festival wordt gehouden. Hij maakt o.a. een tocht met de Flying Scotsman, een van de beroemdste stoomlocomotieven ter wereld, bezoekt de North York Moors Railway, bekend van de stoomtrein die figureerde in de James Herriot-serie, Brideshead Revisited en Harry Potter, en rijdt over de beroemde Forth Railway Bridge. Voor Michael Palin die als kind een enthousiaste trainspotter was, is deze ruim 1250 kilometer lange reis per trein de vervulling van een lang gekoesterde droom. Een prachtig reisverslag van een van de mooiste treinreizen uit de populaire BBC-serie Great Railway Journeys, De mooiste treinreizen.
CompAZG ID: 2364

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1998
Speeltijd: 58 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Michael Palin,
Geproduceerd door: BBC Worldwide Ltd, Memphis Belle
Regisseur: Ken Stephinson
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer