Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

The Snow Queen (2005)

Gerda en haar moeder ontfermen zich over het straatarme zwervertje Kay. Het is het begin van een magisch avontuur. Op een koude winteravond wordt Kay namelijk betoverd door de Sneeuwkoningin. Zij lokt hem naar haar paleis in het ijzige noorden. Gerda gaat op pad om haar vriend te redden. Vertrouwen, liefde en moed zijn haar gidsen op een gevaarlijke zoektocht door allerlei vreemde landen.
Zal het meisje in de roodfluwelen mantel opgewassen zijn tegen de enorme macht van de Sneeuwkoningin? 'The Snow Queen' is een hartverwarmend verhaal over vriendschap en de overwinning van de liefde op het kwaad. De film bevat prachtige beelden en heerlijke muziek, uitgevoerd door het Royal Philharmonic Orchestra. Een tijdloze klassieker voor het hele gezin.
CompAZG ID: 2361

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 24-12-2005
Speeltijd: 56 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Kenneth Welsh, Juliet Stevenson, Pax Baldwin, Sydney White, Tiffany Amber Knight, e.a.
Geproduceerd door: BBC
Regisseur: Julian Gibbs
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer