Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Millions (2004)

Wanneer een overval op een trein helemaal misloopt valt er ineens uit het niets een enorme zak geld uit de lucht en zo in de schoot van Damian en Anthony. En de twee kunnen maar één ding doen: het geld zo snel mogelijk uitgeven, want over 12 dagen maakt Engeland de overstap naar de euro en is het geld niks meer waard.
Maar hoe krijgen twee jongens van acht en tien jaar het voor elkaar om er in 12 dagen een kwart miljoen pond doorheen te jagen? Anthony heeft het plan om een zwarte markt op te zetten op het schoolplein, terwijl Damian juist de arme mensen wil helpen -als hij die überhaupt kan vinden. En dan zijn er nog de treinrovers die hun geld terug willen zien...
CompAZG ID: 2350

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 14-9-2004
Speeltijd: 94 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Christopher Fulford, James Nesbitt, Alex Etel, Lewis McGibbon, Daisy Donovan, e.a.
Geproduceerd door: Mission Pictures
Regisseur: Danny Boyle
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer