Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

House of 9: Rental Version (2005)

Stel je voor: negen vreemdelingen worden gedrogeerd, ontvoerd en vervolgens samen opgesloten in een huis. Big Brother, maar dan aanzienlijk dramatischer! een stem vertelt ze via een intercom dat ze constant in de gaten worden gehouden, als ze moeten strijden om een prijs van vijf miljoen dollar. Maar... alleen de winnaar zal het huis levend verlaten... Alle negen zijn ze in shock. Wie heeft ze daar gebracht? Waarom zijn ze daar? Wie zal het overleven? Welk psychologisch spel wordt hier gespeeld?
Als de realiteit langzamerhand tot de groep begint door te dringen, proberen de "gevangenen" eerst nog samen te ontsnappen. Maar als dat mislukt, komt bij allen de ware aard naar boven en is het ieder voor zich als ze moeten vechten voor hun leven. Irritatie tussen politieagent Jay en wannabe rapper Al-B is de directe oorzaak voor een sfeer van wantrouwen en paranoia die in de groep ontstaat. Extreme spanning leidt tot geweld en geweld tot de dood. Een superspannende thriller, waarbij Big Brother zich van een heel an
CompAZG ID: 2344

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1-1-2005
Speeltijd: 90 minuten
Budget: $6,000,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Dennis Hopper, Kelly Brook, Peter Capaldi, Julienne Davis, Hippolyte Girardot, e.a.
Geproduceerd door: Defender Production
Regisseur: Steven R. Monroe
Auteur: Philippe Vidal

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer