Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Liberty Stands Still (2002)

Liberty Wallace (linda fiorentiono), de mooie vrouw van de machtigste wapenfabrikant ter wereld, word op weg naar het teater gebeld. De mysterueuze beller dreigt een bom te laten ontploffen wanneer zij niet precies doet wat hij van haar eist.Uit het feit dat een laserstraal,afkomstigvan een sluipschutter(Wesley SNipes)haar borst belicht, moet duidelijk zijn dat de beller serieus genomen moet worden.De wraakzuchtige sluipschutter,wiens dochter door een geweer uit de collecgtie van Liberty,is uit op Recht vaardigheid zonder ruimte voor onderhandelingen.
CompAZG ID: 231

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 18-1-2002
Speeltijd: 92 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Tanya Allen, Linda Fiorentino, Terry Chen, Gregory Calpakis, Hart Bochner,
Geproduceerd door: Lions Gate Films, Cinerenta Medienbeteiligungs KG, Pearl Pictures, Still Productions
Regisseur: Kari Skogland
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer