Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

De Kleine IJsbeer: Droomvlucht (2003)

Lars en zijn makkers maken nieuwe vrienden en ontdekken nieuwe plekken! In De Kleine IJsbeer: Droomvlucht, moet Lars zichzelf en andere dieren bevrijden uit de kooien van dierenvangers. De reis naar huis met zijn nieuwe vriendinnetje, bruine beer Lea, is lang. Thuis ontdekt Lars dat zijn ouders ziek zijn. Samen met Lea gaat hij op zoek naar het honingmedicijn. Daarbij steekt Lars voor het eerst de sneeuwgrens over, en leert hij het bos kennen. Als zijn ouders weer beter zijn, kan Lars uitrusten. Maar dan komt Joeri, de grappige papegaaiduiker, binnenvallen. Hij kan niet meer vliegen. Lars en zijn kameraadjes helpen Joeri weer de lucht in, waar hij thuishoort!
CompAZG ID: 2304

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 27-3-2003
Speeltijd: 80 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer