Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

El Padrino (2005)

Kilo (Damian Chapa) is, net als zijn vader Manny (Ismael Carlo), een jongen van de straat. Hij komt al snel met de drugswereld in aanraking en ontdekt dat deze zeer winstgevend kan zijn. Met de hulp van Sabeva (Jennifer Tilly), de verleidelijke dochter van een Columbiaanse gangster, weet hij zich op te werken tot het hoofd van een nationale drugsimperium. Ondertussen ontmoet hij een meisje en hij maakt haar binnen no time zwanger. Kilo wordt er echter ingeluisd en hij verdwijnt in de gevangenis.

Dat is echter niet het einde van zijn illegale praktijken: vanuit de gevangenis rekruteert hij nieuwe leden en zijn imperium wordt alleen maar groter. Bovendien krijgt hij van de gouverneur (Stacy Keach) de kans op vervroegde vrijlating: hij moet een kindermoordenaar omleggen. Eenmaal vrij kan het luxe leventje weer beginnen, maar voor zijn zoon besluit hij het rustig aan te doen. Als de conservatieve rechter (Kathleen Quinlan) en minister van Justiie (Faye Dunaway) achterdocht krijgen over zijn vervroegde vrijlati
CompAZG ID: 2294

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 27-9-2005
Speeltijd: 124 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Faye Dunaway, Jennifer Tilly, Sal Lopez, Emilio Rivera, Damian Chapa, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Damian Chapa
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer