Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Red Dust (2004)

Wraak, vergelding en vergiffenis. De gapende wonden van de apartheid in Zuid Afrika.

De succesvolle politicus Alex Mpondo (Chiwetel Ejiofor) en zijn vriend Steve Sizela werden jaren geleden op gewelddadige wijze gemarteld in de gevangenis tijdens de rassenstrijd in hun land. Alex overleefde deze traumatische ervaring, maar Steve is sindsdien spoorloos. Alex is wanhopig op zoek naar de waarheid achter de verdwijning van zijn vriend en ziet nu eindelijk zijn kans om de verantwoordelijke politiefunctionaris, Dirk Hendricks (Jamie Bartlett), te confronteren met zijn daden. Hevig verward en half bewusteloos door de zware mishandelingen kan hij zich niet meer herinneren of hij bezweken is onder de enorme druk van de martelingen door Steve te 'verraden'. Advocaat Sarah Barcant (Hilary Swank) besluit New York te verlaten en terug te keren naar haar geboortestad 'Smitsriver' om Alex te vertegenwoordigen. Een zenuwslopend proces begint waarbij beide partijen voortdurend op zoek zijn naar hun eigen waarheid....
CompAZG ID: 2290

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1-1-2004
Speeltijd: 106 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: AF
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Hilary Swank, Chiwetel Ejiofor, Jamie Bartlett, Ian Roberts, Marius Weyers, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Tom Hooper
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer