Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Mission to Mars (2000)

MISSION TO MARS is een zinderend, verbazingwekkend science fiction-avontuur van de regisseur van 'Mission: Impossible' met in de hoofdrollen Gary Sinise ('Snake Eyes') en Tim Robbins ('Austin Powers: The Spy Who Shagged Me'). De eerste bemande vlucht naar Mars, onder bevel van Luke Graham (Don Cheadle, 'Out Of Sight'), landt in het jaar 2020 veilig op de rode planeet. Maar het Marslandschap herbergt een bizar en afschuwelijk geheim.
Een mysterieus drama heeft rampzalige gevolgen, waarbij er onder de bemanning slachtoffers vallen. De raadselachtige laatste boodschap van Graham laat de NASA niet los. De Mars Recovery Mission wordt gelanceerd om uit te zoeken wat er is gebeurd en om overlevenden op te halen... als die er nog zijn. Geconfronteerd met bijna onoverwinnelijke problemen, maar gedreven door diepe vriendschap landt het team uiteindelijk op Mars en doet daar een adembenemende ontdekking.
MISSION TO MARS zit boordevol actie en verbluffende special effects. Een duizelingwekkende vlucht, die je niet mag
CompAZG ID: 2285

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 6-3-2000
Speeltijd: 109 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Gary Sinise, Don Cheadle, Kim Delaney, Tim Robbins, Peter Outerbridge, e.a.
Geproduceerd door: Touchstone Pictures
Regisseur: Brian De Palma
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer