Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

American Chopper: The Series: Seizoen 1: Box 3: Special Edition (31)

Maak kennis met Paul Teutel en zijn zoon Paul Jr., beiden inwoners van de staat New York. Ze runnen het bedrijf Orange County Choppers (kortweg OCC) en zijn verantwoordelijk voor de creatie van de meest spectaculaire motoren van de wereld... handgemaakt en enig in hun soort! Kijk mee hoe de vader en zoon deadlines en ELKAAR te lijf gaan om deze spectauclaire motorfietsen op een unieke, agressieve en humoristische wijze te ontwerpen en fabriceren!

Check deze 2 DVD Box van American Chopper, de nummer 1 serie van Discovery Channel! Iedere DVD bevat een unieke creatie en de heethoofdige en emotionele acties van deze vermakelijke familie.


Episodes:

Fire Bike 1 & 2
Race Car Bike 1 & 2
CompAZG ID: 2256

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2003-03-31
Speeltijd: +/-51 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Officiƫle website
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Discovery Channel, CNR INS!GHT
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer