Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Children of Dune: Mini-serie (2003)

Er zijn twaalf jaar verstreken sinds Paul 'Maud'dib' Atreides (Alec Newman, Frank Herbert's Dune) de in de woestijn levende Vrijmans opriep een oorlog te beginnen tegen de laatste overblijfselen van het Oude Keizerrijk. In die twaalf jaar werden alle planeten één voor één gekoloniseerd en onder bevel gebracht van Maud'dib. Uit deze chaos verrees het Huis Atreides als grote machthebber op de dorre planeet Arrakis. Maar het keizerlijke regime is niet almachtig. De grote vijand, baron Harkonnen (Ian McNeice, A Christmas Carrol), probeert nog altijd de macht over Dune en zijn mysterieuze levenskracht te heroveren.

Met zijn visionaire meesterwerk verlegde Frank Herbert de grenzen van de science-fiction. Nu doet Hallmark Entertainment hetzelfde met deze sciencefictionfilm. Van intriges aan het hof tot ontzagwekkende gevechten, van theologische/ecologische toekomstfilosofieën tot confrontaties met de oppermachten van het heelal, het zit allemaal in Frank Herbert's Children of Dune.
CompAZG ID: 2252

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2003
Speeltijd: 249 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Steven Berkoff, Marek Vasut, Julie Cox, Susan Sarandon, James McAvoy, e.a.
Geproduceerd door: Sci Fi Pictures, New Amsterdam Entertainment Prod., Blixa Film Produktion GmbH&Co. KG
Regisseur: Greg Yaitanes
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer