Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Twice upon a Christmas (2001)

Kristin Laus, de toegewijde kinderjuffrouw van de Morgans,lijdt aan acuut geheugenverlies. Ze heeft er geen benul van dat haar vader Santa Claus is, de Kerstman die samen met mevrouw Claus, haar moeder, en haar lastige zus Rudolpha op de Noordpool woont. Naarmate Kristin nader tot Morgans komt, wordt het antwoord op de vraag naar wie zij is steeds ongrijpbaarder. Maar dan komt een grote verrassing- een huwelijksaanzoek van Bill. Heen en weer geslingerd tussen haar liefde voor de Morgans en het leven dat zij zich niet kan herinneren, stemt ze ermee in met Bill te trouwen op Kerstdag- maar alleen alz ze eerst het mysterie van haar identiteit kan oplossen.Op de Noordpool ontstaan intussen moeilijkheden. Tijdens Kristins afwezigheid, begint de sluwe Rudolpha Kerstmis te saboteren. Om de weg vrij te maken voor een lucratief ontroerend goed handeltje, begint ze een reclamecampange op TV om de Pool stukje bij beetje op verkopen. Kerstmis wordt bedreigd. Santa kan werkloos worden!
CompAZG ID: 2240

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 8-12-2001
Speeltijd: 92 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer