Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Wim Sonneveld: Op z'n best (2005)

Als hij opkwam dan dacht je 'Ha, daar is-ie'. En als het doek zakte dan dacht je; 'wat jammer dat het al afgelopen is'. Deze inmiddels gevleugelde uitspraak van schrijver Simon Carmiggelt werd door hem uitgesproken tijdens een televisieherderking op de avond van de 8e maart 1974, bij het overlijden van Wim Sonneveld, een van de grootste entertainers die Nederland ooit heeft gekend.

Zijn unieke theaterpersoonlijkheid, zijn stem, zijn liedjes en

conferences, het behoort tot de top van ons Nederlandse cultuurgoed. Het beste uit zijn repertoire is tijdloos geworden en 28 hoogtepunten zijn op deze 2-dvd bijeengebracht. Wim Sonneveld is, meer dan 30 jaar na zijn overlijden, een levende en alom geliefde artiest gebleven. In zijn openingslied zingt hij 'Haal het doek maar op, doe het licht maar an, dan zal ik je eens even laten zien wat ik kan...' Op deze 2dvd laat hij zien en horen wat hij kan: Wim Sonneveld op z'n best!

De hoogtepunten uit een legendarisch theateroeuvre, nu op 2 dvd's verzameld. Alle be
CompAZG ID: 2208

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2005
Speeltijd: 132 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Universal Studios Home Vi, KRO
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer