Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Het Cabaret van Kopspijkers: deel III (2004)

"Het is zaterdagavond. Zappen is zinloos. Hier is uw presentator: Jack Spijkerman!". Op deze DVD het beste uit de laatste twee seizoenen (najaar 2004 en voorjaar 2005) van Nederlands populairste satirische programma.

Met Peter Heerschop en Bert Visscher als secondanten van Jack. En natuurlijk Eric van Muiswinkel in de voorspellende rol van John de Mol. Maar ook met de psychiatrische studies van Freddy Mercury en Michael Jackson (Alex Klaassen), Maxima Zorreguieta (Ellen Pieters) en Batman en Robin (Jack Wouterse/Viggo Waas). U ziet de mysterieuze Thomas van Luyn: hoe zit een mens in elkaar die zowel Poetin, Plato als Ferry Mingelen kan spelen? U ondergaat de orkanen Henk Bres en Ivo Opstelten van Mike Bodde. En voor de kijkers met een sterke maag: tanta Wil uit de Graafse Wijk van Martine Sandifort en de Margareth Thatcher van Sanne Wallis de Vries!

En als extra toegift: drie historische Spijkerman-reportages uit de Oude Doos en een surprise.
CompAZG ID: 2207

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2004
Speeltijd: 220 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Jack Wouterse, Bert Visscher, Jack Spijkerman, Ellen Pieters, Peter Heerschop, e.a.
Geproduceerd door: VARA, Media Companies: Universal Pictures
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer