Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Side Streets (1934)

Een hittegolf teistert New York en iedereen denkt maar aan een ding: hoe verdrijven we de hitte?
Bereid je voor op vijf aparte en unieke verhalen over hoop en dromen in The Big apple.
Deze speciale film is verleidend, grappig en briljant geschreven en laat zien dat de mensen die heel verschillend zijn, onverwacht veel met elkaar hebben.
Door de vijf kiesdisticten van New York City als achtergrond te gebruiken, presenteert deze film een culturele verscheidenheid van het leven van immigranten met al hun humor, eigenaardigheden en eensgezindheid. Leterlijk een smeltkroes als iedereen gebukt gaat onder de zomerse hitte. Zou een wolkbreuk hun verkoeling kunnen brengen? Ontdek het zelf in deze innemende film waar de verschillen en overeenkomsten van mensen onverwacht boven komen drijven.....
CompAZG ID: 2206

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 14-8-1934
Speeltijd: 118 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Aline MacMahon, Paul Kelly, Ann Dvorak, Dorothy Tree, Helen Lowell, e.a.
Geproduceerd door: First National Pictures
Regisseur: Alfred E. Green
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer