Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Biker Boyz (2003)

Biker Boyz vooert je mee in een opwindende wereld vol aktie en super extreme stunts op wielen!

Laurence Fishburne (The Matrix) is Smoke, de ¨King of Cali¨ - de ongeslagen en onbetwiste racekampioen. In dit elektriserende verhaal over eigentijdse waaghalzen die de ultieme race ¨the survival of the fastest¨ proberen te winnen, worden zijn heerschap en titel uitgedaagd door Kid (Derek Luke, Antwone Fisher), een geducht racewonder:

Orlando Jones, Kid Rock, Lisa Bonet en vele sexy acteurs, maken BIKER BOYZ tot een explosieve belevenis die je adem doet stokken en waardoor je tijdens de hele film op het puntje van je stoel blijft zitten.
CompAZG ID: 2200

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 31-1-2003
Speeltijd: 110 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Laurence Fishburne, Djimon Hounsou, Derek Luke, Salli Richardson-Whitfield, Lisa Bonet, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Reggie Rock Bythewood
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer