Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Bluebird (2004)

Merel is een bollebozige spriet van twaalf. Zij haalt alleen hoge cijfers, bij elke vraag van de leraar priemt haar vinger in de lucht. Dat wekt wrevel: van de ene op de andere dag is Merel het pispaaltje op school. Eerst plakken haar klasgenoten nare briefjes op haar rug en wordt Merel opgesloten in het toilet. Later staat haar agenda vol met bedreigingen en krijgt ze rake klappen.

Merel durft het niemand te zeggen; de leraren en haar ouders niet. Ook bij vrienden of vriendinnen kan ze niet terecht - die heeft ze namelijk niet. De enige bij wie ze troost vindt, is haar gehandicapte broertje Kasper.
CompAZG ID: 2178

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 10-4-2004
Speeltijd: 78 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: NL
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Jaap Spijkers, Elsie de Brauw, Elske Rotteveel, Kees Scholten,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Mijke de Jong
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer