Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

No Direction Home: Bob Dylan (2005)

Portret van een artiest als jonge man. Ruwweg chronologisch, met gebruik van archiefmateriaal afgewisseld met recente interviews, ontvouwt zich het verhaal waarin Bob Dylan (geb. 1941) volwassen wordt van 1961 tot 1966 als zanger, songwriter, performer, en ster. Hij neemt van anderen over: zangstijlen, wijzigingen in akkoorden, en zeldzame opnamen. Hij blijft bewegen: op het podium, rond New York en op tournee, van Suze Rotolo tot Joan Baez en meer, van nummers alsof hij getuige is tot nummers van ruwe onafhankelijkheid, van folk tot rock. Hij laat het verleden achter zich. Hij weigert, meestal met humor en charme, om te worden versimpeld, ingedeeld, gecategoriseerd, of voorbij te worden verklaard: altijd weer doorgaand, zien we een gedaanteverwisselaar op een reis zonder weg terug naar huis.
CompAZG ID: 2175

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 20-9-2005
Speeltijd: 207 minuten
Budget: $2,000,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Bob Dylan,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Martin Scorsese
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer