Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Elephant (2003)

Elephant begint als een doodgewone schooldag in een Amerikaanse middelbare school, gevuld met schoolwerk, voetbal en roddel. Regisseur Gus Van Sant onserveert het doen en laten van verschillende studenten en laat ons zien hoe ze echt zijn. Zo maken we kennis met Eli, die zijn medestudenten voor zijn camera laat poseren. Nate, die na de voetbaltraining met z'n vriendinnetje Carla gaat eten. Brittany, Jordan en Nicole klagen over de bemoeizucht van hun moeders. John loopt over het gras naar buiten en kruist het pad van Alex en Eric.
Een doodgewone schooldag, zo lijkt het. Maar dit is enkel schijn.
CompAZG ID: 2167

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 18-5-2003
Speeltijd: 81 minuten
Budget: $3,000,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Timothy Bottoms, Matt Malloy, John Robinson, Alex Frost, Eric Deulen, e.a.
Geproduceerd door: HBO Films, Fearmakers Studios
Regisseur: Gus Van Sant
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer