Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Code 46 (2003)

In de nabije toekomst is de mens voor voortplanting geheel aangewezen op klonen. Om genetische zuiverheid te waarborgen is het niet toegestaan om zonder DNA-test nakomelingen voort te brengen of de liefde te bedrijven. Overtredingen zijn strafbaar.

Een welvarend gedeelte van de bevolking heeft zich verschanst in high-tech steden omgeven doorcheckpoints. Daarbuiten wonen de miljarden verschoppelingen in onherbergzame woestenijen. Zonder 'papellas' hebben zij geen toegang tot de veilige steden.

Verzekeringsdetective Geld (Tim Robbins) wordt naar Shanghai gestuurd om er een fraude in 'papellas' te onderzoeken. Een ingebracht empathie-virus moet hem in staat stellen zijn verdachten beter aan te voelen. Het duurt inderdaad niet lang voordat hij Maria (Samantha Morton) ontmaskert, maar in plaats van haar aan te geven beleven de twee een gepassioneerde liefdesnacht.

Terug bij zijn gezin in Seattle kan William de ontmoeting niet uit het hoofd zetten...
CompAZG ID: 2137

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2-9-2003
Speeltijd: 90 minuten
Budget: $7,500,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Kristin Scott Thomas, Tim Robbins, Samantha Morton, Natalie Jackson Mendoza, Om Puri, e.a.
Geproduceerd door: BBC Films
Regisseur: Michael Winterbottom
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer