Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Het Menselijk Lichaam (1998)

Moderne cameratechnieken en medische afbeeldingen die speciaal voor deze zevendelige serie zijn ontwikkeld, geven u een uniek beeld van het menselijk lichaam. De camera gaat via het oor naar de hersenen, waar hij laat zien hoe een enkele hersencel een elektrische impuls uitzendt. Via de aderen gaat hij naar het hart, de maag en de baarmoeder. Hij daalt af naar de smalle buisjes in de testikels waar hij de zaadcellen volgt tijdens hun lange reis naar de eicel. U ziet nooit eerder vertoonde beelden van de eisprong en bent getuige van de bevruchting, de groei van de foetus en de geboorte. Het menselijk lichaam neemt u mee op een bijzondere reis door ons lichaam in alle fasen van zijn bestaan, verteld aan de hand van de levens van verschillende mensen.

Deze DVD-box bevat de volgende afleveringen:
* Het verhaal van het leven 'Iedere seconde vinden wonderbaarlijke microscopische veranderingen plaats in ons lichaam.'
* Een dagelijks wonder 'Na de bevruchting wordt het meest geavanceerde 'life support'-systeem o
CompAZG ID: 2133

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1998
Speeltijd: 394 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Robert Winston,
Geproduceerd door: BBC Worldwide Ltd, Memphis Belle
Regisseur: Christopher Spencer
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer