Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

K3: 5 jaar (2003)

5 jaar K3 kan niet onopgemerkt voorbij gaan! En omdat elke reden goed is om te feesten, hebben Karen, Kristel en Kathleen iets leuks in elkaar gestoken. De meisjes grasduinen volop in 5 drukke succesjaren en vertellen honderduit over hun avonturen op het podium en achter de schermen. Maar er is méér.
Eén piano en drie gouden stemmen zorgen voor muzikale hoogstandjes maar tekenen net zo goed voor echte kippevelmomenten. Bovendien tonen de meisjes heel exclusief en nooit eerder vertoond beeldmateriaal. Maar geen K3 zonder de vele fans, dus speciaal voor hen hebben de meiden een héél bijzondere boodschap.

& 10 clips

Heyah Mama,
I love you baby,
Alle kleuren,
Oma's aan de top,
Tele-Romeo, Toveren,
Feest, Verliefd,
De 3 biggetjes,
Oya Lélé
CompAZG ID: 2104

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2003
Speeltijd: 50 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): K3, Karen Damen, Kristel Verbeke, Kathleen Aerts,
Geproduceerd door: Studio 100, BMG
Regisseur: Tony Proesmans
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer