Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Flirt (2005)

Lex is een jonge acteur in Amsterdam. Zijn ontmoeting met Ankie betekent liefde op het eerste gezicht. Maar Lex heeft nog meer vriendinnen. Platonische relaties zijn dat, met "hoogstens een beetje geklooi boven de gordel". Lex vindt dat geen vreemdgaan. In elk geval niet iets om over te liegen. Bovendien, geestelijke trouw is toch veel belangrijker?

Dat wil er bij de rest van de wereld niet in, vooral bij Kim niet. Deze filmmaakster heeft net haar vriend op straat gezet omdat hij niet van andere vrouwen kon afblijven. Zo komt Kim op het idee om een documentaire te maken over vreemdgaan. Lex lijkt de ideale hoofdpersoon...
CompAZG ID: 2097

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 17-2-2005
Speeltijd: 90 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Egbert Jan Weeber, Rifka Lodeizen, Frank Lammers, Lidewij Mahler, Rosa Reuten, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer