Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

The Final Cut (2004)

In de nabije toekomst is het mogelijk om via een geimplanteerde microchip het complete leven van iemand op te nemen. Na de dood worden alle beelden door een "cutter" gemonteerd tot een film over het leven van de overledene. Alan Hakman R (Robin Williams) is de beste "cutter" in het vak. Hij haalt uitsluitend de mooie momenten uit iemands leven en laat de slechte zaken achterwege.

Wanneer een rijke zakenman sterft, vraagt de familie aan Alan of hij diens leven vol bedrog en meedogenloosheid kan omtoveren in een inspirerend verhaal over een glansrijke carriere en een warm gezinsleven. Alan gaat akkoord en ziet vervolgens elke misdaad, leugen en geheim uit het leven van de zakenman. Het duurt dan ook niet lang of meer mensen raken geinteresseerd in de beelden. Terwijl Alan verstrikt raakt in een web van intrige, komt hij oog in oog te staan met de demonen uit zijn verleden...
CompAZG ID: 2080

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 15-10-2004
Speeltijd: 91 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Robin Williams, Mira Sorvino, Jim Caviezel, Mimi Kuzyk, Genevieve Buechner, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Omar Naim
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer