Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

De Lama's: Spugen Erop Los (2005)

Ze spugen, ze swingen, ze schreeuwen en ze springen, ze blaffen, maar ze bijten niet. Lama's staan bekend om de manier waarop ze concurrenten en vijanden afschrikken. Ze spugen hun zurige en stinkende maaginhoud naar een tegenstander als ze kwaad worden en dat zorgt voor lachwekkende momenten.

De Lama's spugen erop los! is een prettig gestoord schijfje met alleen de allerbeste fragmenten van het nieuwe seizoen en de meest hilarische hoogtepunten van eerdere shows. Daarnaast is er exclusief bonusmateriaal met nooit eerder vertoonde beelden, waaronder een deel van het optreden op Lowlands 2005. Natuurlijk ontbreken klassiekers als 'De Doventolk', 'Alleen maar vragen', 'De Datingshow' en de meest legendarische gastoptredens niet.

De Lama's bestaan uit Arie Koomen, Ruben van der Meer, Ruben Nicolai, Sara Kroos en Tijl Beckand. Presentatie: Patrick Lodiers. De Lama's is gebasseerd op de succesvolle Channel-4-serie 'Whose line is it anyway?'

Met: Annemiek Verdoorn, Ernst Daniel Smid, Floortje Dessing, Geor
CompAZG ID: 2071

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2005
Speeltijd: 120 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Guus Meeuwis, George Baker, Arie Koomen, Floortje Dessing, Ruben van der Meer, e.a.
Geproduceerd door: JG Entertainment
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer