Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Guess Who (2005)

Theresa (Zoe Saldana) gaat naar het 25-jarige huwelijksfeest van haar ouders en neemt haar verloofde Simon Green (Ashton Kutcher) mee. Ze is echter een klein detail vergeten te vertellen... Simon is blank! Percy Jones (Bernie Mac) ziet het voorgenomen huwelijk van zijn dochter totaal niet zitten en doet er alles aan Simon van zijn familie weg te houden, zelfs als hij Simon daarvoor moet opsluiten in de kelder. Wanneer Percy met veel leedvermaak Simons meest genante geheim blootlegt, leidt dit tot een serie hilarische complicaties die alleen maar bewijzen dat vaders het niet altijd bij het rechte eind hebben.
CompAZG ID: 2069

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 25-3-2005
Speeltijd: 106 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Bernie Mac, Ashton Kutcher, Judith Scott, Hal Williams, Kellee Stewart,
Geproduceerd door: Columbia Pictures, Regency Enterprises, 3 Arts Entertainment, Tall Trees Productions
Regisseur: Kevin Rodney Sullivan
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer