Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Wende - Au Suivant (2005)

Au Suivant is een verslag van een jaar lang Wende. Het jaar van haar eerste solo-theatertournee, het jaar waarin haar debuut-CD een groot commercieel en artistiek succes werd, het jaar van de prijzenregen, het jaar van de uitverkochte zalen. Bij veel van deze gebeurtenissen was een camera aanwezig, en tussen de in het theater en in de studio gefilmde optredens door vindt u snippers van de artiest aan het werk, thuis, onderweg, op het podium en achter de schermen.

De dvd bevat een montage van 21 complete chansons, uitgevoerd met enerzijds haar eigen muzikanten tijdens een concert voor publiek, en met anderzijds het Metropole Orkest tijdens een studio-opname. De dvd bevat alle chansons uit het eerste theaterprogramma van Wende en 9 nieuwe stukken.
De cd bevat 8 nieuwe opnamen met Wende's ensemble en het Metropole Orkest.

DVD - DE CHANSONS
Je t'attends / Ca va (le diable) / Paris Canaille / La valse à mille temps / Avec le temps / Je suis comme je suis / Ne me quitte pas / Je suis là / Deshabillez-moi /
CompAZG ID: 2066

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 6-7-2005
Speeltijd: 130 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: FR
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Alexandra Lamy, Clovis Cornillac, Juliette Roudet, Jerry Rudes, Rastko Jankovi?, e.a.
Geproduceerd door: Europa Corp.
Regisseur: Jeanne Biras
Auteur: Jeanne Biras

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer