Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Catweazle: Serie 1 (1969)

Catweazle is een tovenaar afkomstig uit de tijd toen de Noormannen hier nog rondliepen. In een poging om te ontkomen aan achtervolgende soldaten past hij een toverspreuk toe, echter in plaats van te vliegen als een vogel belandt hij 1900 jaar later in de toekomst. Hij komt terecht in Hexwood, een klein dorpje in Zuid-Engeland, waar hij Carrot ontmoet, een boerenzoon van veertien.
Catweazle is verbijsterd als hij om zich heen kijkt in Hexwood Farm; hij is verbaasd over alle moderne zaken die zijn pad kruisen. Carrot op zijn beurt kan niet geloven dat de oude man echt uit het verleden komt.


De DVD Catweazle bevat een magische reis in het verleden voor hen die de oorspronkelijke serie gezien hebben en is een bijzondere belevenis voor iedereen die de betovering van deze classic voor de eerste maal ondergaan.


Afleveringen:

Disc 1
1. The Sun in a Bottle (De zon in een fles)
2. Castle Saburac (Kasteel Saburac)
3. The Curse of Rapkyn (De vloek van Rapkin)
4. The Witching Hour (Het spook-uur)
CompAZG ID: 2056

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1969
Speeltijd: 328 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): John Junkin, Patricia Hayes, Geoffrey Bayldon, Robin Davies, Charles Tingwell, e.a.
Geproduceerd door: London Weekend International, Media Companies: Video/Film Express
Regisseur: Quentin Lawrence, Quentin Lawrence, Quentin Lawrence, Quentin Lawrence, Quentin Lawrence, Quentin Lawrence, Quentin Lawrence, Qu
Auteur: Richard Carpenter, Richard Carpenter, Richard Carpenter, Richard Carpenter, Richard Carpenter, Richard Carpenter, Richard Carpen

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer