Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Fixing the Shadow (1993)

De jonge en impusieve agent Dan Saxon wordt door zijn corrupte overste ontslagen. Meteen hierna wordt hij benaderd door de geheime dienst, die wil dat hij infiltreert in het ruige milieu van de motorbende 'The Jackals'. Deze bende houdt zich bezig met drugs, wapensmokkel en drank. Saxon aanvaardt deze positie. Na enkele maanden stelt hij vast dat het steeds moeilijker wordt om de grens tussen realiteit en zijn undercoverwerk te trekken.
CompAZG ID: 2055

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 22-4-1993
Speeltijd: 108 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Rip Torn, Michael Madsen, Leon Rippy, Linda Fiorentino, Charlie Sheen, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Larry Ferguson
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer