Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

The Life Aquatic with Steve Zissou (2004)

De wereldberoemde onderwaterfilmer Steve Zissou (Bill Murray) en zijn crew - Team Zissou - hijsen de zeilen voor een expeditie waarbij ze op jacht gaan naar de mysterieuze, onvindbare en mogelijk niet-bestaande jaguarhaai die Zissou's partner heeft gedood. Onderweg krijgen ze gezelschap van een jonge co-piloot (Owen Wilson), die mogelijkerwijs Zissou's zoon is, een knappe journaliste (Cate Blanchett) met de opdracht om over Zissou te schrijven, en Zissou's vreemde echtgenote en co-producente Eleanor (Angelica Huston). Ze krijgen te maken met gigantische moeilijkheden, waaronder piraterij, ontvoering en een faillissement. De voor een Oscar® genomineerde schrijver en tevens de regisseur van de film Wes Anderson (2001, Best Original Screenplay, The Royal Tenenbaums) heeft voor deze unieke avonturencomedy een enkel uit sterren bestaande cast samengesteld. Met onder andere Willem Dafoe, Jeff Goldblum, Michael Gambon, Noah Taylor en Bud Cort.
CompAZG ID: 2051

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 10-12-2004
Speeltijd: 114 minuten
Budget: $50,000,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Anjelica Huston, Noah Taylor, Michael Gambon, Cate Blanchett, Bill Murray, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Wes Anderson
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer