Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Van Kooten & De Bie: Ons Kijkt Ons 9: Keek op de week (2002)

Van zondagavond 16 oktober 1988 tot en met zondagavond 11 april 1993 presenteerde de VPRO-tv, direct na het 8 uur Journaal, een live-uitzending van Keek op de Week. Deze DVD bevat een meer dan 4 uur durende bloemlezing uit de 112 afleveringen van dit legendarische programma. U ontmoet zwerver Dirk, prof.dr.ir. Akkermans, de Zusjes Veenendaal, Berendien uut Wisp, doctor Clavan, de Neerlandicus dr. Kipping, Kwiskandidaat Lex, de Duitse Leraar, Ed van Thijn, Louc Hobbema, Mehmet Pamuk, Memien Holboog, moeder en zoon Van Putten, de Alleenstaande Vandaal, Robbie Kerkhof en nog 65 andere onvergetelijke geesteskinderen van Kees van Kooten en Wim de Bie. Drie integrale uitzendingen ('Hele Keken') en 59 'losse plakjes Keek' laten u zien hoe weinig er in Nederland is veranderd: zo satirisch, hilarisch en profetisch was Keek op de Week!
CompAZG ID: 202

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1-4-2002
Speeltijd: 250 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: NL
Website: Officiƫle website
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer