Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Monster Man (2004)

Op weg naar een huwelijk belanden Adam en Harley op de snelweg naar de hel. Vanuit het niets duikt er een monster truck die op hen van de weg probeert te rijden. De bestuurder is een grote, gruwelijk gemutileerde kerel, wiens gezicht bestaat uit losse lappen aan elkaar genaaide huid. Ooit was hij een vrachtwagenchauffeur die na een verschrikkelijke ongeluk in leven werd gehouden met een satanisch ritueel. Nu rijdt deze griezel over de nachtelijke wegen, op zoek naar slachtoffers. Adam en Harley zijn het volgende doelwit. Lukt het de twee jongens om uit de klauwen van deze maniak te blijven?

Horror en humor gaan hand in hand in Monster Man, een kruising tussen Steven Spielberg's Duel, Peter Jackson's Braindead en Texas Chainsaw Massacre!
CompAZG ID: 1982

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 24-4-2004
Speeltijd: 92 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Justin Urich, Eric Jungmann, Aimee Brooks, Michael Bailey Smith, Joe Goodrich, e.a.
Geproduceerd door: Road Brothers, Dream Entertainment
Regisseur: Michael Davis
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer